12 martie 2010

"Codex macelarius" - prima conspiraţie mondială

Primesc:

O primă conspiraţie la scară planetară a început încă în primele faze ale dezvoltării sociale, când adepţii unei noi ordini mondiale i-au învăţat pe oamenii primitivi sa prăjească la foc carnea şi să o mănânce astfel în loc să se rezume la fructe şi ierburi, adică să rămână vegetarieni.

"Adepţii noii ordini " numiţi mai târziu şi "bubuli" mâncau ei cele mai bune bucăţi, în timp ce "plebea" rămânea cu bucăţile crude ceea ce le-a şi produs primele forme de gastrită şi ulcer.

Conspiratorii le vindeau "cărbune" numit de ei "medicinal" şi se îmbogăţeau vizibil pe seama prostimii. Unii dintre proşti, mai înclinaţi spre cercetare, au făcut studii şi au ajuns la concluzia că ar fi mai bine să rămână vegetarieni. Reprezentanţii producătorilor de cărbune "medicinal" i-au ameninţat însă cu moartea şi consumul de grătare a crescut vertiginos şi odată cu el şi profiturile acestei industrii farmaceutice incipiente.

Primii şefi de trib au instaurat apoi un "Codex macellarius" prin care se interzicea consumul de carne bine rumenita şi care nu conducea la consum de medicamente ...

:-)





Niciun comentariu: